Over ons

HOEDENDINGEN

Hoedendingen is ruim 30 jaar geleden opgezet door Marjorie Louwerens met als doel u alles te leveren wat u nodig heeft om hoeden te maken en cursussen hoeden maken te geven.
In de loop der jaren is er echter ook veel voor andere disciplines bijgekomen, zoals voor sieraden en tassen maken, theaterkleding en rekwisieten, cosplay.
Tevens zijn wij al jaren dealer voor Jiffy Steamers en van WonderflexWorld van Fosshape & Wonderflex; wij hebben die artikelen in Nederland en groot deel van Europa geïntroduceerd. En inmiddels ook dealer voor de apprets van Cap’a di Carina.

In 2018 is deze Webshop uitgerust met een betaalsysteem en het accent op basisartikelen en speciale items die wij alleen leveren kunnen én zijn we veel meer cursussen gaan organiseren.
Met ingang van januari 2018 hebben is een nieuw onderkomen betrokken: het Kasteelatelier van het kasteeltje Huis te Lathum. Op die prachtige en inspirerende plek vinden nu dus vele ambachtelijke en kunstzinnige cursussen voor mode en modeaccessoires plaats.

Deze cursussen en workshops vindt u in de webshop.

Mocht u nog niet vinden wat u zoekt of een speciaal verzoek hebben zoals vrijgezellen dag, schoonzussen-dag of iets ander leuks, mailt u dan gerust naar hoedendingen@gmail.com

Prijswijzigingen voorbehouden.

Leveringsvoorwaarden:

Afgeknipte en/of aangebroken artikelen worden niet retour genomen.

Indien u iets wilt retourneren, moet u eerst overleggen per mail bij voorkeur of per telefoon binnen de termijn van 5 werkdagen. Alleen onbeschadigde artikelen (= dus correct verzonden) kunnen worden gecrediteerd maar alleen na overleg.

De klant betaalt ook bij de eventuele retourzending de portokosten. De portokosten zijn dus ten alle tijden voor de rekening van de klant. Er wordt voor portokosten uitgegaan van een bestelling tot 10 kilogram die in een doos verzonden moet worden. Dit tarief wordt niet aangepast naar een briefpost en is de doos zwaarder dan 10 kilo, dan heeft u voordeel!

U kunt indien nodig bestellen via e-mail, schriftelijk of telefonisch, maar bij voorkeur via www.allforhats.nl.

Wij zijn telefonisch bereikbaar op maandag, dinsdag en vrijdag van 10 tot 17.00 uur. Tel. +31 (0)652256262

Na ontvangst van betaling en uw bestelling via de webshop versturen wij zo snel als mogelijk uw bestelling per postNL.