foto eigenaresse

Over Ons

HOEDENDINGEN

Hoedendingen is ruim 30 jaar geleden opgezet door Marjorie Louwerens met als doel u alles te leveren wat u nodig heeft om hoeden te maken en om cursussen hoeden maken te geven.

Met ingang van januari 2018 is een nieuw onderkomen betrokken: het Kasteelatelier van het landgoed Huis te Lathum. Op die prachtige en inspirerende plek vinden nu diverse ambachtelijke en kunstzinnige cursussen voor mode en modeaccessoires plaats.
In de loop der jaren is er echter ook veel voor andere disciplines bijgekomen, zoals voor sieraden en tassen maken, theaterkleding en rekwisieten, cosplay.
Tevens zijn wij al jaren dealer voor Jiffy Steamers en van WonderflexWorld van Fosshape & Wonderflex; wij hebben die artikelen in Nederland en groot deel van Europa geïntroduceerd. En inmiddels zijn wij ook dealer voor de apprets van Cap’a di Carina.

Er staan 4 filmpjes op Instagram  over de volgende onderwerpen:

*1* een kijkje in het nieuwe atelier

*2* presentatie over de Fosshape ( 3 soorten): voorbeelden, info over de verwerking

*3* winterse kleurcombi’s vilten en 2 tips over het behoud van uw  blokken

*4* presentatie allerlei soorten bandstro met voorbeelden van toepassingen en welke appret daarbij te gebruiken.

Waar vindt u dat? klik hier op www.Instagram.com/kasteelatelier_allforhats  ( of vul dit in met een laag streepje na kasteelatelier)

Mocht u nog niet vinden wat u zoekt of een speciaal verzoek hebben zoals vrijgezellen dag, schoonzussen-dag of iets ander leuks, mailt u dan gerust naar hoedendingen@gmail.com.

Deze cursussen en workshops vindt u in de webshop onder het kopje cursussen.

In 2018 is deze Webshop uitgerust met een betaalsysteem ( Ideal, Bancomat, Sofort, Paypal, creditcard) en ligt het accent op basisartikelen en speciale items die wij alleen leveren kunnen én zijn we veel meer cursussen gaan organiseren.

Prijswijzigingen voorbehouden.

Algemene Voorwaarden en Leveringsvoorwaarden:

Na ontvangst van betaling en uw bestelling via de webshop versturen wij uw bestelling per postNL of DHL. Dat is meestal binnen 2 a 3 werkdagen. U krijgt de bestelbevestiging direct na uw bestelling per mail.

Afgeknipte en/of aangebroken artikelen worden niet retour genomen. Verder heeft u het wettelijke recht binnen 14 dagen te retourneren. Indien u iets wilt retourneren, moet u eerst overleggen bij voorkeur per mail of anders per telefoon binnen de termijn van 5 werkdagen. Alleen onbeschadigde onaangebroken artikelen (= dus ook correct retour gezonden) kunnen worden gecrediteerd, maar alleen dus na overleg.

De klant betaalt ook bij de eventuele retourzending de portokosten. De portokosten zijn dus ten alle tijden voor de rekening van de klant. De klant kan bij het afrekenen kiezen voor Post NL of DHL. Er wordt voor portokosten uitgegaan van een bestelling tot 10 kilogram die in een doos verzonden moet worden. Dit tarief wordt niet bij zwaardere of  kleinere verpakking aangepast en is de doos zwaarder dan 10 kilo, dan heeft u voordeel! Afhankelijk van de waarde van uw pakket kunnen wij voor verzekerde zending kiezen, ook die extra kosten hoeft u niet te betalen.

Milieu: reeds vanaf het begin van het bestaan van Hoedendingen hergebruiken wij dozen in alle soorten en maten om uw bestelling te verzenden. Vanwege het milieu vindt u ook in principe maar 1 papier in uw doos: alleen uw factuur ( of uw pakbon als u als instelling klant bent), maar niet ook nog allerlei orderformulieren of extra pakbonnen; uw orderbevestiging  heeft u al per mail ontvangen.

U kunt indien nodig ook bestellen via e-mail, schriftelijk of telefonisch, maar bij voorkeur via www.allforhats.nl.  U kunt de winkel na afspraak ook bezoeken indien u het niet kan vinden in de webshop, er is veel meer dan er in de webshop staat.

Wij zijn telefonisch bereikbaar op maandag, dinsdag en vrijdag van 10 tot 17.00 uur. Tel. +31 (0)652256262

Adres:  Koestraat 33,   NL 6988 AA Lathum (bij Arnhem)

KVK nr. 09083200

BTWnr.  NL001176872B43