Over ons

HOEDENDINGEN

Hoedendingen is ruim 20 jaar geleden opgezet door Marjorie Louwerens met als doel u alles te leveren wat u nodig heeft om hoeden te maken en cursussen hoeden maken te geven.
In de loop der jaren is er echter ook veel voor andere disciplines bijgekomen, zoals voor sieraden en tassen maken, theaterkleding en rekwisieten, cosplay.
Tevens zijn wij al jaren dealer voor Jiffy Steamers en van Fosshape & Wonderflex; wij hebben die artikelen in Nederland en groot deel van Europa geïntroduceerd.
In 2018 is de Webshop ingekrompen tot een webshop met meer basisartikelen en speciale items die wij alleen leveren kunnen en zijn veel meer cursussen gaan organiseren.
Met ingang van 2018 hebben wij namelijk een nieuw onderkomen betrokken: het Kasteelatelier van het kasteeltje Huis te Lathum. Op die prachtige en inspirerende plek gaan wij nu dus vele ambachtelijke en kunstzinnige cursussen voor mode en modeaccessoires organiseren.

Deze cursussen gaat u vinden in de kalender en u kunt dan doorklikken op het betreffende plaatje. Mocht u nog niet vinden wat u zoekt of een speciaal verzoek hebben zoals vrijgezellendag, schoonzussen-dag of iets ander leuks, mailt u dan gerust naar hoedendingen@gmail.com

Prijswijzigingen voorbehouden.